סיכום יומי 25.3

תושבים ערב טוב, סיכום יומי 25.3
• אנו אחרי עוד יום בוא אנו מתמודדים עם נגיף קורונה אשר מאלץ אותנו להישמר ולהישאר בבתים על מנת לשמור על בריאותינו ובריאות שכנינו.
• הערב נכנסו לתוקפן תקנות חדשות לשעת חירום. תקנות המחייבות אותנו להישאר בבתים. אנא הקפידו על ההוראות. אנו מחוייבים להישמר ככל יכולתנו על מנת למגר את המגיפה.
• אנו פונים שוב לבעלי הצימרים, המלונות ומשכירי הדירות. אירוח מבודדים במושבה בימים אלו מסכן את כלל התושבים. אנו מבקשים שלא לאפשר בידוד של אזרחים שאינם תושבי המושבה. אנו מודעים להפסדים הגדולים בתיירות בימים אלו אך בריאות התושבים חשובה יותר.
• אנו במועצה ממשיכים להיות בקשר רצוף עם כלל גורמי הממשלה ובכלל זה משרד הבריאות, הביטחון והשלטון המקומי בישראל. מחר נקיים תרגיל הערכות במועצה יחד עם פיקוד העורף.
•מוקד המועצה המקומית והמרכז הקהילתי פעיל 24/7: ניתן לפנות בטלפון: 04-6837000 שלוחה מספר 1 או במייל – lishka@metulla.muni.il
בברכת המשך ערב שקט ונעים,
מועצה מקומית מטולה.